NAJBRŽE RASTUĆI DIGITALNI FORMAT OGLAŠAVANJA

Video je, od strane tržišta i kupaca, željeni model primanja informacija. Na zabavan i dinamičan način, vaši će kupci uvijek odabrati opciju gledanja videa umjesto čitanja teksta.

Slika, pokret i zvuk najuvjerljiviji su u prestavljanju proizvoda i usluga te olakšavaju potencijalnim potrošačima donošenje odluke o kupovini. Sekunde Digital bavi se osmišljavanjem, produkcijom i distribucijom videa do definirane ciljne skupine čime za naše klijente ostvarujemo dugoročan porast posjećenosti web stranica, bolju SEO optimizaciju, kvalitetniju digitalnu komunikaciju s potrošačima i rast prodaje proizvoda i usluga.

157 % POVEĆANJE POSJETA
VIDEO povećava organski promet na web stranice i dolazak novih posjetitelja / kupaca.
74% online prometa čini video
VIDEO je napopularniji i najučinkovitiji online format kojeg vaši potencijalni klijenti žele konzumirati. Više od 50% tržišta odabrat će pregledavanje VIDEA umjesto čitanja tekstova ili vizualnog materijala, grafika i infografika.
3/4 kupaca istražuje online
VIDEO znatno povećava pozitivnu odluku o kupovini. Prilikom istraživanja online, ukoliko vaše stranice sadrže VIDEO, 157% je veća šansa da vas potencijalni klijenti nađu – i to besplatno. Duže će se zadržati na Vašim stranicama, a pregledavanja VIDEA povećava šansu za kupovinom!

Digitalni video promijenio je u potpunosti način na koji konzumiramo informacije i kako se obraćamo našim ciljnim skupinama. Video nudi jedinstvenu mogućnost da potrošače vizualno informiramo, zainteresiramo i u isto vrijeme zabavimo bez opterećivanja.

Sekunde Digital osmišljava, producira i bavi se distribucijom video sadržaja za klijente. U skladu s ciljevima i potrebama vaše tvrtke, predložit ćemo odgovarajuće formate digitalnog videa, za vas snimiti i pripremiti gotove materijale i brinuti o distribuciji i objavi na predloženim kanalima.

 

NAŠ POSAO NE PRESTAJE NAKON PRODUKCIJE

Video je cjelovit dio našeg poslovanja s klijentima, u sklopu kojeg na samom početku razmišljamo o platformama za objavu (video na vašim poslovnim stranicama razlikuje se od onoga za objavu na Facebook-u ili LinkedIn-u) te zajedno s klijentom definiramo i možemo predvidjeti rezultate videa. Najvažniji dio našeg poslovanja počinje nakon što je video snimljen i spreman za objavu, kada ga distribuiramo željenoj publici.

Od dugih video formata do kratkih, onih praćenih grafikama ili snimljenih real time, animiranih ili igranih – digitalni video neograničen je u mogućnostima.

 

  • Video je efikasniji u privlačenju pozornosti
  • Vaši potrošači prije će pogledati video nego pročitati tekstualan sadržaj
  • Povećava vjerojatnost kupovine za više od 60%
  • Zadržati će posjetitelje vaših web stranica duže

ZANIMA VAS VIDEO? JAVITE NAM SE

Upoznajte nas s vašim poslovanjem a mi vam možemo pomoći da vaši potencijalni klijenti saznaju više! Javite nam se za incijalni sastanak na kojem vam možemo pomoći oko kreiranja vaše video strategije.