Sadržaj je temelj našeg poslovanja s klijentima. Produkcijom vrhunskih materijala našim klijentima pomažemo da kvalitetnije komuniciraju s publikom, informiraju ih o svojim uslugama te potaknu na kupovinu. U svijetu interneta, sadržaj je još uvijek – KRALJ.

 

CONTENT STRATEGIJA – KONZULTACIJE – DISTRIBUCIJA

Za vas ćemo oblikovati sadržajnu strategiju u skladu s rezultatima koje očekujete, pripremiti materijale i distribuirati ciljnim skupinama. Distribucija je najvažniji dio našeg poslovanja, kako bi producirani sadržaj našao put do ciljne skupine.

Razmišljate o blogu?
Približite potencijalnim kupcima vaše poslovanje, proizvod i uslugu. Istaknite se i dajte im uvid u posebnosti vaše tvrtke kroz blog. Pomoći ćemo vam oko ideja, prijedloga i realizacije sadržaja koji donosi rezultate!
vizualno zanimljivo
Fotografije, grafike, infografike pomažu vašem sadržaju da bude zanimljiviji i razumljiviji. Vizualno zanimljiv sadržaj drži pozornost potrošača i olakšava im pamćenje informacija. Kreirat ćemo profesionalno oblikovan, vizualan sadržaj!
Video produkcija
Video znatno povećava doseg vaših poruka, posjećenost web stranica i gotovo 60% kupaca se lakše odlučuje za kupovinu nakon što mu proizvod ili uslugu prezentirate kroz video. Profesionalna priprema i snimanje video materijala.
case study
Pokažite rezultate potencijalnim klijentima i povećajte prodaju.
newsletter
Želite da vaši kupci budu u toku s novostima i ponudama? Pomoći ćemo vam oko pripreme newslettera koje žele primati i čitati!
E-book
Privucite ciljnu skupinu i potaknite ih na kupovinu profesionalno oblikovanim e-bookovima.

RELEVANTAN SADRŽAJ DONOSI REZULTATE

Content strategija koja donosi rezultate vidljive dugoročno. Povećajte promet na vašim web stranicama i broj korisnika vaših usluga. Profesionalno pripremljen sadržaj pomoći će vašem poslovanju da se lakše istakne, kao i da budete pronađeni – prije konkurencije.

SEO optimizacija