PROMO VIDEO More Yachts

Project Description

ZADATAK:

Prezentirati poslovnu priču More Yachts-a za potrebe predstavljanja na Boot sajmu u Düsseldorfu, najvećem svjetskom sajmu brodova. Sa više od 1.500 izlagača iz više od 50 zemalja svijeta, tražili smo način da istaknemo More Yachts u svjetskoj ponudi izgradnje performance jedrilica.

IZAZOV:

Na Boot Düsseldorf, izlagačima nije dozvoljeno puštati zvuk uz promo video. Priča je morala biti razumljiva i bez puštanja muzike odnosno tonova.

Također, ne postoji jedno video rješenje za sve platforme komunikacije. Klijent koristi društvene mreže, Facebook i Instagram za redovitu komunikaciju sa pratiteljima njihovog rada.

RJEŠENJE:

Uz filmski, promotivni video spot za prikazivanje na sajmu i web stranicama, optimizirali smo trajanje, dimenzije i priču za efikasnu objavu na društvenim mrežama, Facebook-u i Instagram-u.

U sklopu jedne produkcije, za klijenta smo osmislili različite video formate kako bikontinuirano mogli koristiti snimljene materijale za komunikaciju na svim platformama.

FOTO PRODUKCIJA

U sklopu produkcijskog tima, na snimanju smo i fotografirali jedrilice, brodogradilište i lokaciju (Split) sa zemlje i iz zraka.

Elementi promotivnog video spota - Split - Sekunde Digital video produkcija

Video produkcija promotivne priče za klijenta

Date
Dec 13 2019
Client
More Yachts
Category