TKO SMO?

KREATIVNA DIGITALNA AGENCIJA

Našim klijentima pristupamo iz perspektive potrošača i pokazujemo im kako suvremenijim pristupom na digitalnim kanalima mogu istovremeno osvojiti povjerenje potrošača i ostvariti svoje ciljeve, dugoročno.

Tradicionalan pristup marketingu gdje potrošača smetate u radnjama, namećete mu svoju poruku i želite ostvariti rezultat na online medijima – NE DONOSI REZULTAT.

Znate li koliko se potrošač danas promijenio? Koliko prvo istražuje proizvod i uslugu prije kupovine online? Koji sadržaji mu pomažu za donošenje odluke o kupovini baš vašeg proizvoda? Mi znamo i pomažemo našim klijentima da digitalnu komunikaciju prilagode zahtjevima tržišta.

Svijet se promijenio. Jeste li vi promijenili pristup?

sati rada

šalica kave

zadovoljnih klijenata

završenih projekata

NAŠA VIZIJA

Potrošača stavljamo u centar svih naših aktivnosti. Cijenimo njegovo vrijeme, upoznajemo ga i znamo što ga interesira i kako se ponaša online.

Za naše klijente pripremamo zanimljiv sadržaj koji ga informira i daje razloge za odluku o kupovini, snimamo videa te se brinemo o održavanju društvenih mreža, web stranica i drugih digitalnih kanala.

Rezultati? 20% povećanje prodaje, organski rast prometa na web stranici, preko 200.000 pregleda po videu, pozitivne asocijacije na brend i želja za uključivanjem u razgovor.

Kako?

Javite nam se! Pokazat ćemo vam

Pomažemo klijentima da se razviju kroz sadržaj. Ne bilo kakav sadržaj: vizualno atraktivan, kratak, profesionalno pripremljen, razumljiv i informativan.

Blisko surađujemo s vodećim medijima i s urednicima pripremamo native kampanje koje donose rezultate poštujući pritom izvorne vrijednosti vaše tvrtke i proizvoda.

Razvili smo nekoliko video formata koji pomažu da potrošači bolje shvate vaše usluge i proizvode, povežu se s njima i ostvare odnos koji rezultira željenom akcijom.

Nećemo samo pripremati sadržaje, konzultirat ćemo vas i pobrinuti se o distribuciji koja će ostvariti najveći doseg. Vođenje društvenih mreža, oglašavanje na tražilicama i medijima. Dat ćemo prijedlog koji najviše odgovara vašoj tvrtki i pobrinuti se da vaša poruka dođe do željene ciljne skupine.

CONTENT MARKETING100%
NATIVE OGLAŠAVANJE90%
DIGITALNI VIDEO80%
DISTRIBUCIJA SADRŽAJA100%

“Prilagodite svoju digitalnu komunikaciji novim navikama vaših potrošača – kako ih ne biste izgubili. Pomoći ćemo vam uhvatiti korak kako bi ostvarili dugotrajne rezultate i povezanost s klijentima! Stvaramo odnose a ne oglase!”

Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija

EU amblem
HAMAG-Bicro-logo-RGB-mali
ESIF FI logo korisnik