II. Eno-gastro susreti Šibensko-kninske županije

Eno-gastro susreti 2020

II. Eno-gastro susreti Šibensko-kninske županije

Projekt Taste Šibenik – Knin County, kojeg smo zajedno s partnerima pokrenuli 2018. godine, ponovno je okupio lokalne proizvođače Šibensko – kninske županije na drugim po redu Eno – Gastro susretima. Cilj projekta je osnažiti veze između lokalnih proizvođača i dalmatinskih ugostitelja i hotelijera. Projekt je prepoznat kao jedna od strateških važnosti pri pozicioniranju Šibensko – kninske županije na regionalnoj eno-gastro mapi. Kako bi osigurali povezivanje proizvođača i ugostitelja, osmislili smo informativan i interaktivan program kroz prezentacije, panele, live cooking show i festival hrane i vina.

 

Kroz projekt Taste Šibenik-Knin pokrenut pod pokroviteljstvom Šibensko – kninske županije, konstantnim marketinškim aktivnostima radimo na komunikaciji mirisa i okusa županije. Ove godine, II. Eno- gastro susreti predstavili su 29 lokalnih proizvođača i povezali njihove autentične proizvode sa više od 150 posjetitelja poslovnog sektora.

 

 

Događanju su prethodili susreti vinara, na kojima je vinar, enolog i profesor na Sveučilištu u Splitu Leo Gracin, održao edukativno predavanje, a osnivač i vlasnik „The Wine and More“ e-shopa Dario Drmač, predstavio značaj međusobnog povezivanja vinara i mogućnosti distribucije.

 

Trebate pomoć u planiranju razvojnog eventa? Javite nam se i rado ćemo vam pomoći!